Home » Blog » Topkeuze spinningbike: NordicTrack S10i

Topkeuze spinningbike: NordicTrack S10i

Topkeuze spinningbike: NordicTrack S10i

Eén van de topkeuzes die je kan maken wanneer je een spinningfiets wilt aanschaffen en een flink budget hebt is de NordicTrack S10i. Deze spinningbike valt onder de topklasse spinningfietsen. Meer spinningfietsen en andere fitnessapparaten van het merk NordicTrack vind je in de blog NordicTrack spinningfietsen. In deze blog kijken we naar de S10i.

Over de NordicTrack S10i

De NordicTrack S10i is een topmodel spinningfiets. Dit zie je ook aan de luxe mogelijkheden zoals het 10 inch High Definition touchscreen scherm, de bijgeleverde dumbbells en de ingebouwde ventilator. De ventilator zorgt ervoor dat je tijdens een pittige trainen toch een koele bries ervaart. Bij Betersport betaal je nu €1999,- in plaats van €2799,- voor deze spinningfiets. Bestel je de fiets nu? Dan kan je hem verwachten in week 3. Tot 30 dagen kan je de fiets gratis retourneren.

Interactief trainen

Ook voor wielrenners is deze spinningfiets erg geschikt. Via het display kan je namelijk gebruik maken van de iFit applicatie. Deze applicatie maakt het mogelijk om over de hele wereld te kunnen fietsen vanuit jouw eigen huis. Met behulp van Google Maps en Google Streetview kan je trainen waar je maar wilt. Van Australië naar Afrika en Amerika. Helemaal gaaf: De weerstand wordt aangepast aan de (virtuele) route die je aan het fietsen bent. Bij de aanschaf van deze spinningfiets krijg je een jaar gratis lidmaatschap voor iFit. Via de app kan je trainingen volgen van bekende trainers en persoonlijke trainingsschema’s downloaden.

Klimmen en dalen

Met de NordicTrack S10i kan je klimmen en dalen. Berg af? Dan kan je dalen tot maximaal -10%. Een berg beklimmen zoals in de Tour de France? Dat kan ook! De maximale hellingshoek die je in kan stellen is 20%. De hellingshoek kan je instellen met het one-touch systeem, één druk op de knop en je “stijgt” of “daalt”. Doordat je de hellingshoek kan instellen kan je een geweldige interval training samenstellen. Zo hoef je niet altijd met de trapfrequentie te spelen en kan je ook trainen voor wielerritten waarin je veel moet klimmen. Ook zou je gebruik kunnen maken van de 22 verschillende weerstandsniveaus!

De NordicTrack S10i kopen

Hieronder vind je een aantal webwinkels waar je de NordicTrack S10i kan kopen. Iedere dag worden de nieuwste prijzen opgehaald. Zo weet je zeker dat je de meest voordelige prijzen te zien krijgt.

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *