Home » Blog » Top 3 spinningfietsen bij Betersport 2020/2021

Top 3 spinningfietsen bij Betersport 2020/2021

spinningfietsen met Zwift koppeling

Betersport is een van de bekendste bedrijven op het gebied van spinningfietsen. Wij hebben regelmatig leuk contact gehad met dit bedrijf én er regelmatig wat besteld. Betersport timmert hard aan de weg, en dan niet alleen op het gebied van spinningbikes. Ze hebben enorm veel fitnessaparatuur in het assortiment, voor wielersport, crosstraining, outdoor, yoga, fitness en veel meer. Wij kijken natuurlijk graag naar de spinningfietsen. De afgelopen tijd staan er drie fietsen steevast in de top fietsen die bij het bedrijf worden verkocht: Spinningbike – Senz Sports S2000, Spinningbike – FitBike Race Magnetic Home en de Spinningbike – FitBike Race Magnetic Pro. Dit zijn fietsen uit drie verschillende prijsklassen. Hieronder kun je meer lezen over de top 3 spinningfietsen bij Betersport.

Spinningbike – Senz Sports S2000

Dit is met afstand de populairste fiets van dit moment. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De pre-orders zullen worden geleverd. De fiets is een instapmodel spinninfiets, met veel kenmerken van een fiets uit hogere prijsklasse. Je kan gebruik maken van Swift en verbinding maken met bijvoorbeeld tablet, telefoon of sporthorloge. Hieronder bekijk je meer informatie over de Senz Sports S2000.

Spinningbike - Senz Sports S2000

399,00
Betersport.nl
Prijs gecheckt op 27 januari 2021 02:22

De nieuwe Senz Sports S2000 is een uitstekende spinningfiets voor de beginnende thuissporter. Deze spinningfiets ziet er strak en stijlvol uit dankzij de zwarte poedercoating van het frame. Ook is de S2000 van zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dankzij het eigen gewicht van 28 kg is deze...

Spinningbike – FitBike Race Magnetic Home

In een iets hogere prijsklasse vinden we de Race Magnetic Home fiets van het bekende merk Fitbike. Een voordeel van deze fiets ten opzichte van de vorige is dat het vliegwiel een swingmassa van 20kg heeft, waardoor het iets stabieler is. Hieronder zie je er meer over. Druk op de Bekijk-knop om er meer over te lezen.

Spinningbike - FitBike Race Magnetic Home

599,00
Betersport.nl
Prijs gecheckt op 27 januari 2021 02:22

De Race Magnetic Home van Fitbike is de ideale spinningfiets voor de intensieve thuissporter. Deze spinningfiets heeft de beschikking over een magnetisch weerstandsysteem waardoor je fluisterstil en onderhoudsvrij kunt trainen. Bijkomende voordelen van een magnetisch weerstandsysteem ten opzichte...

Spinningbike – FitBike Race Magnetic Pro

Op de derde plek staan eigenlijk twee fietsen. Deze fiets heeft echter onze voorkeur. De Fitbit Magnetic Pro kan alles wat de Home ook kan, maar heeft o.a. een zwaarder vliegwiel voor meer stabiliteit.

Spinningbike - FitBike Race Magnetic Pro

699,00
Betersport.nl
Prijs gecheckt op 27 januari 2021 02:22

Interesse in een professionele spinningfiets die geschikt is voor sportscholen en de fanatieke thuissporter? Dan zit je bij de Race Magnetic Pro goed!
De naam van de Race Magnetic Pro zegt al genoeg. Een kwalitatief top en geschikt voor professioneel gebruik. Deze spinningfiets is voorzien van...

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *