Home » Spinningfietsen vanaf €800

Spinningfietsen vanaf €800

Wanneer je gaat kijken naar de spinningfietsen vanaf €800 zal je zien dat dit echt de paradepaardjes zijn onder de spinningbikes. Wanneer je een groot budget hebt om uit te geven aan één van de beste en topklasse spinningfietsen dan zal je daar geen spijt van krijgen! Of je nou een wielrenner of triatleet bent of juist gek bent op het volgen van uitdagende spinninglessen, binnen deze prijsklasse is er voor ieder wat wils.

Spinningfietsen boven de €800

Wij hebben hieronder een aantal spinningfietsen boven de 800 euro uitgelicht die enorm populair zijn onder gebruikers (of moeten we zeggen “fans”). Blijf ook regelmatig deze pagina bezoeken zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste topklasse spinningfietsen.

NordicTrack S10i

Voor de echte liefhebbers van spinninglessen en de serieuze sporters is de NordicTrack S10i echt de favoriete spinningfiets. Ook de wielrenners en triatleten kunnen hard door blijven trainen in de wintermaanden. Wat gaaf is, is dat je de hellingshoek kan instellen tot maar liefst 20%! Wil jij in het voorjaar of in de zomer bergen gaan beklimmen? Dan weet je zeker dat je enorm goed voorbereid gaat zijn. Ook kan je afdalen tot 10%. Met de speciale iFit App kan je over de hele wereld trainen. Dit kan met behulp van Google Maps en Google Streetview. Bij de spinningfiets krijg je een 10 inch scherm en een ingebouwde ventilator en speakers. De spinningfiets weegt 92 kg en het vliegwiel weegt 8 kg. Zowel het zadel als het stuur kan je horizontaal en verticaal verstellen.

NordicTrack S10i

Betersport.nl
Prijs gecheckt op 18 april 2021 18:25

Meer spinningfietsen boven de 800 euro

In de onderstaande lijst vind je nog meer spinningfietsen met een prijs boven de 800 euro. Dit zijn de echte topklasse spinningfietsen.