Home » Spinningfietsen van €450 tot €800

Spinningfietsen van €450 tot €800

Heb jij een budget voor spinningfietsen van €450 en €800? Dan kan je een hele goede spinningfiets kopen! Zo is het met dit budget goed te doen om een spinningfiets te kopen die geruisloos is in het gebruik en kan je de voortgang volgen tijdens het fietsen op de fietscomputer. Wij hebben op deze pagina een aantal spinningfietsen onderverdeeld in twee verschillende prijscategorieën die liggen tussen de €450 en €800 euro.

Spinningfietsen tussen de €450 en €600

Bij de spinningfietsen tussen de €450 en €600 vind je spinningfietsen die geruisloos zijn en veel kunnen bieden voor de serieuze thuissporter. Fietsen binnen deze prijscategorie vallen onder de zogenaamde middenklasse spinningfietsen.

FitBike Race Magnetic Home

Met de FitBike Race Magnetic Home spinningfiets kan je onderhoudsvrij blijven fietsen. Dit komt omdat er gebruik is gemaakt van een magnetisch weerstandsysteem in plaats van een viltblokje. Magneten raken tijdens het fietsen het vliegwiel niet aan waardoor er ook niks verslijt. De spinningbike heeft een gewicht van 50 kg en een vliegwiel van 20 kg. Hierdoor is de spinningfiets zeer stabiel, ook wanneer je jezelf echt het snot voor de ogen wil trappen. Het crankstel van de fiets bestaat uit losse delen, namelijk de as, crank en de trapper. De V-Belt zorgt ervoor dat de spinningfiets geruisloos is in het gebruik. Op deze spinningfiets kan je ook een triathlon-houding aan te nemen tijdens het fietsen, dit kan dankzij de arm pads. Door de standaard maat crank kan je de pedalen die je wenst makkelijk monteren op de fiets. Je kan deze spinningbike gebruiken voor intensief thuisgebruik.

FitBike Race Magnetic Home

599,00
Betersport.nl
Prijs gecheckt op 18 april 2021 21:41

Spinningbikes tussen de €600 en €800

Het zal je verrassen hoe dicht de spinningfietsen in deze prijscategorie al in de buurt komen van de echte topklasse spinningfietsen. Een aantal van onze favoriete spinningfietsen die wij aan zouden raden zijn ook te vinden in deze prijscategorie!

Senz Sports S5000

Eén van onze favoriete spinningfietsen is de Senz Sports S5000. Belangrijk om te melden is dat je deze spinningfiets kan koppelen aan Zwift. Dit kan doordat de spinningbike is uitgerust met een bluetooth ontvanger. Ideaal voor de wielrenners en triatleten onder ons. Ook is er gebruik gemaakt van een vrijloop systeem waardoor de pedalen stil komen te staan wanneer je stopt met trappen. Dit maakt de fietservaring veel realistischer en ook veiliger. De spinningfiets weegt 58 kg en heeft een vliegwiel van 18 kg. Er is gebruik gemaakt van een V-Belt aandrijving en van een magnetisch weerstandsysteem. Op de bijgeleverde trainingscomputer kan je ook het wattage dat je trapt zien. Verder wordt de hartslag gemeten door middel van handsensoren. De weerstand kan je elektronisch instellen.

Senz Sports S5000

699,00
Betersport.nl
Prijs gecheckt op 18 april 2021 21:41

Senz Sports S5000 - Demo

Betersport.nl
Prijs gecheckt op 18 april 2021 21:41

Let op! Dit betreft een demo model en kan daarom lichte gebruikerssporen bevatten. De spinningfiets wordt gratis opgebouwd en verzonden. Controleer daarom vooraf of de afmetingen van het opgebouwde product (115 x 58 x 110 cm) door de (voor)deur passen. Voor meer info kun je altijd contact opnemen...

Meer spinningfietsen tussen de €450 en €800

Hierboven hebben we kort een aantal spinningfietsen uitgelicht. Ben je nou benieuwd welke fietsen je nog meer kan kopen binnen deze prijscategorie? Bekijk dan de spinningfietsen in de onderstaande lijst.