Home » Blog » Spinningfietsen kopen bij de Blokker

Spinningfietsen kopen bij de Blokker

spinning playlists op Spotify

Waarschijnlijk is de Blokker niet de eerste winkel waar je aan denkt wanneer je een spinningfiets wilt gaan kopen. Maar naast keukenmachines, interieuraccessoires en schoonmaakproducten heeft de Blokker ook een grote collectie met fitnessartikelen. Hiervoor werken ze samen met verschillende verkooppartners. Hierbij kan je denken aan fitnessapparaten, hometrainers, gewichten en fitnessmaterialen. En je kan verschillende spinningfietsen kopen bij de Blokker.

Spinningfietsen kopen bij de Blokker: Merken

Blokker heeft verschillende merken spinningfietsen in de collectie. Er zijn spinningfietsen verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. De prijzen beginnen bij €439,- en lopen op tot €1750,-. In deze blog kijken we ook naar de verschillen tussen de spinningfietsen. Hieronder vind je de lijst met de merken spinningfietsen die verkrijgbaar zijn bij de Blokker.

  • BH Fitness
  • Schwinn
  • Toorx
  • Finnlo

Spinningfiets in de lagere prijsklasse

Bekijk de BH Fitness SB1.4 | Blokker |

Er is één spinningfiets bij de Blokker verkrijgbaar in de lagere prijsklasse. Dit is de BH Fitness SB1.4 Spinningfiets. Voor deze fiets betaal je €439,-. Bij deze spinningfiets kan je het zadel en stuur verstellen zodat je in de juiste fietshouding zit. Op het display kan je gegevens bekijken zoals RPM, tijd, afstand en hartslag. Deze fiets is geschikt voor personen tot en met 110 kg. Het vliegwiel heeft een gewicht van 18 kg.

Middenklasse spinningfietsen

Bekijk de Blokker spinningfietsen | Schwinn IC7 | BH Helios | Toorx SRX-100

In de middenklasse vind je drie verschillende spinningfietsen. Deze middenklasse fietsen zijn geschikt voor intensief thuisgebruik, denk hierbij aan 7 tot 20 uur fietsen per week. Alle drie de spinningfietsen kan je makkelijk verstellen, je kan het stuur en zadel hoger of lager zetten en horizontaal verstellen. De prijzen van deze fietsen beginnen bij €720,90 en lopen tot €800,90. De spinningfietsen beschikken allemaal over een scherm waar je tijdens het fietsen gegevens op kan zien. Bij de Schwinn IC7 kan je makkelijk een tablet of telefoon op een houder plaatsen. De BH Helios spinbike heeft een speciale aandrijving die stil en onderhoudsvrij is. Het vliegwiel van de Toorx SRX-100 is maar liefst 26 kg zwaar. Een zwaarder vliegwiel zorgt ervoor dat de spinningfiets stabiel is en dat de weerstand die je in kan stellen hoger is.

Topklasse spinningfietsen kopen bij de Blokker

Bij de Blokker zijn er maar liefst 6 topklasse spinningfietsen verkrijgbaar. Deze lopen qua prijs van €999,- tot €1750,-. Ook deze fietsen zijn geschikt voor intensief thuisgebruik. Vaak kan je deze spinningfietsen ook via een ingebouwd Bluetooth-systeem koppelen aan verschillende fitnessapps. De computers op deze spinningfietsen beschikken vaak over verschillende trainingsprogramma’s die je kunt volgen. Een van de meest populaire modellen in de topklasse is de Finnlo Maximum Speed Bike Pro.

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *