Home » Blog » Spinningfietsen februari en maart 2021

Spinningfietsen februari en maart 2021

Spinningfietsen februari en maart 2021

In veel webwinkels zijn de spinningfietsen op dit moment niet op voorraad. Wil jij weten welke spinningfietsen geleverd kunnen worden tussen begin februari en begin maart? Wij hebben deze spinningfietsen van februari en maart 2021 op een rij gezet en onderverdeeld in verschillende prijscategorieën. Wij hebben hierbij gekeken naar de spinning bikes die verkrijgbaar zijn via Betersport.nl en Bol.com.

Spinningfietsen februari en maart 2021: Levering begin februari

Kan jij niet wachten tot half februari of begin maart en wil je het liefst zo snel mogelijk een spinningfiets in huis? Dan kan je ook een kijkje nemen op Bol.com. Hier vind je spinningfietsen in verschillende prijscategorieën van verschillende aanbieders. Zo vind je hier onder andere spinningfietsen van Fitwinkel.nl en de bekende body bikes Studion Fitness. Ook vind je Keiser spinningfietsen van Keiser Europe.

Levering half februari 2021

In de Betersport.nl webwinkel is er één spinningfiets die half februari geleverd kan worden. Je kan voor deze spinningfiets nu al een pre-order plaatsen. De spinningbike die half februari 2021 geleverd kan worden is de NordicTrack S10i. Dit is een topklasse spinningfiets met een hellingshoek die je kan instellen tot 20%. Op het grote scherm kan je trainen met de iFit app. Je hebt maar liefst 22 verschillende weerstandsniveaus waar je uit kan kiezen. De weerstand kan je elektronisch verstellen. Deze spinningfiets is belastbaar tot 150 kilo. De fiets weegt 92 kg en het vliegwiel weegt 8 kg. Je kan zowel het zadel als het stuur horizontaal en verticaal verstellen om de fiets goed passend te maken.

Spinningbike - NordicTrack S10i

Betersport.nl
Prijs gecheckt op 2 maart 2021 16:26

Spinningbike levering begin maart 2021

Er zijn bij Betersport verschillende spinningfietsen verkrijgbaar die begin maart geleverd kunnen worden. De FitBike Race Magnetic Pro, FitBike Race 8 en de Senz Sports S2000 kunnen allemaal begin maart 2021 geleverd worden. Je vind op spinning365 een uitgebreide review over de Senz Sports S2000. De FitBike Race 8 is hetzelfde geprijsd en wordt rond dezelfde tijd bezorgd. De FitBike Race Magnetic Pro behoort tot de middenklasse spinningfietsen en valt in de duurdere prijscategorie. Deze spinningfiets is erg stabiel en kan door het eigen gewicht van 61 kg en het vliegwiel van 22 kg zeer intensief gebruikt worden.

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *