Home » Blog » Spinningfietsen bij de Decathlon

Spinningfietsen bij de Decathlon

Spinningfiets decathlon

Je hebt vast wel eens kennis gemaakt met het fenomeen spinning ook wel indoor cycling. Hierbij zit je in een fitnesszaal op een speciale hometrainer, en tijdens het fietsen ga je steeds zitten en staan. Je kunt de weerstand van een fiets aanpassen afhankelijk van jouw  voorkeuren en met spinning train je onder andere hart, longen en beenspieren. Nu wil je thuis gaan spinnen in plaats van bij de sportschool en daarvoor heb je natuurlijk de juiste spinningfiets nodig.

De fiets aanpassen aan jouw voorkeuren

Een spinningfiets heeft een x-vormig frame met een vliegwiel eraan wat om en nabij de 20 kilo weegt. De knop op het stuur past de weerstand aan en hiermee kun je ook remmen. De spinningfiets blijft namelijk draaien ook zonder dat je trapt. Zowel het zadel als het stuur zijn aan te passen in hoogte en ook kun je ze naar voren of achter aanpassen om de fiets helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zo kun jij de optimale fietshouding voor je zelf realiseren en zo een effectiever work out doen op de fiets. Het stuur is voorzien van ligsteunen voor de ellebogen en daarnaast handvatten aan de zijkant die omhoog staan waar je je aan vast kunt houden.

Decathlon heeft goede spinningfietsen voor een voordelige prijs

Als je opzoek bent naar een goede spinningfiets, kun je in een sportwinkel een dure spinningfiets aanschaffen. Echter kun je voor een goede spinningfiets ook gewoon terecht bij de Decathlon. De Decathlon is een sportwinkel met producten van goede kwaliteit voor een voordelige prijs. De winkel biedt op de website twee verschillende spinningfietsen aan. Een voor de beginnende en regelmatige spinner die zo’n €250 euro kost en een professionele spinningfiets die ongeveer 1.300 euro moet kosten. Op de website kun je de verschillen tussen de fietsen makkelijk zien bij de overzichtelijke technische informatie en in de winkel kun je de fietsen uitproberen.

Aanbod Decathlon (tijdelijk) niet beschikbaar

Op het moment van schrijven heeft Decathlon geen online voorraad van spinningfietsen. Bekijk hieronder vergelijkbare modellen bij andere aanbieders:

Schwinn IC2 Indoor Cycle
€479,00
Fitnesskoerier.nl
Sole Fitness SB700 Spinbike
€995,00
Fitnesskoerier.nl
Spinningbike - Spirit CB900
€1.219,00
Betersport.nl
Toorx SRX-700 Indoor Cycle Spinningfiets
€1.199,00
Fitnessapparaat.nl
Schwinn IC2 Spinningfiets - Gratis montage
€499,00
Fitnessapparaat.nl
nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *