Home » Blog » Spinningfiets huren: Prijzen, soorten en websites

Spinningfiets huren: Prijzen, soorten en websites

spinningfiets huren

De aanschaf van een spinningfiets kan best duur zijn. Zeker wanneer je een spinningfiets wilt kopen van een goede kwaliteit heb je al snel te maken met stijgende prijzen. Een goede oplossing zou het huren van een spinningfiets kunnen zijn. Wanneer het bevalt om zo’n indoor fiets in huis te hebben kan je er altijd nog voor kiezen om een spinningfiets te kopen. Een spinningfiets huren? Lees hier alles over de prijzen, soorten en de websites van de verhuurbedrijven.

Een spinningfiets huren

Er zijn veel verschillende websites die een spinningfiets te huur aanbieden. Maar waar moet je nou op letten bij het huren van een indoorbike? Welke merken zijn er, wat zijn de prijzen en welke webwinkels bieden spinningfietsen aan voor huur? Wij hebben dit allemaal op een rijtje gezet en vergeleken.

Spinningfiets huren Fitnessapparatuur

Via de website fitnessapparatuur.nl kan je verschillende fitnessapparaten huren. Je vind hier bijvoorbeeld crosstrainers, hometrainers, ligfietsen, loopbanden, roeitrainers en steppers. De prijzen van de huur van de spinningfietsen hangt af van de soort spinningfiets die je huurt. Er zijn momenteel 7 verschillende spinningfietsen beschikbaar. Voor de goedkoopste fiets betaal je per week vanaf €7,25 en voor het duurste model betaal je per week vanaf €14,38. Je hebt onder andere spinningfietsen van de merken Lemond Revmaster, Star Trac, Schwinn, Museeuw en Body Bike.

Fitness-rent

Ook bij fitness-rent kan je allerlei verschillende fitnessapparaten huren. Naast indoorbikes, crosstrainers, loopbanden, roeitrainers vind je hier ook trilplaten en krachtstations. Er zijn drie verschillende indoorfietsen die je kunt huren, alle drie van het merk Taurus. Voor het goedkoopste model betaal je €79,50 per maand en voor het duurste model betaal je €128,50 per maand.

Fast sspinning

Ook Fast sspinning heeft drie verschillende modellen spinningfietsen die je kan huren. Alle drie de modellen zijn van het merk Schwinn. De Schwinn fietsen worden onder andere gebruikt voor verschillende regionale spinning events. Ook team Westland maakt gebruik van de spinningfietsen.

Een spinningfiets kopen

Wil je toch liever een spinningfiets kopen? Dan kan je een kijkje nemen bij de onderstaande indoorbikes. Spinningfietsen zijn er in verschillende prijssegmenten. Er is voor (bijna) ieder budget wel een geschikte indoorbike verkrijgbaar. Kijk en vergelijk en kom erachter welk merk jouw merk wordt!

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *