Home » Blog » Senz Sports S2000: Basis spinningfiets met Zwift koppeling

Senz Sports S2000: Basis spinningfiets met Zwift koppeling

Ben jij op zoek naar een spinningfiets met Zwift koppeling maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is de Senz Sports S2000 misschien wel de ideale fiets voor jou. De adviesprijs is €450,- en je betaalt nu €399,-. Deze fiets is ideaal voor wanneer je begint met spinning en op zoek bent naar een spinningfiets met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Specificaties van de Senz Sports S2000

De Senz Sports S2000 is een basisklasse spinningfiets. Dit zijn spinningfietsen in het goedkopere segment die speciaal geschikt zijn voor beginnende thuissporters. Het maximaal belastbaar gewicht van deze spinningfiets is 100 kg. De spinningbike weegt 28 kg en het vliegwiel weegt 6 kg. Ondanks de redelijk goedkope prijs beschikt de spinningfiets over een V-belt aandrijving. Deze aandrijving zorgt ervoor dat de spinningfiets redelijk stil is in het gebruik. De weerstand wordt geregeld via magneten die – in tegenstelling tot viltblokjes – niet slijten en ook minder geluid maken. De specificaties zijn voor een spinningfiets in deze prijsklasse erg goed!

Spinningbike - Senz Sports S2000

399,00
Betersport.nl
Prijs gecheckt op 26 januari 2021 15:11

Bluetooth koppeling

Deze spinningfiets, de Senz Sports S2000, heeft een bluetooth ontvanger. Via Bluetooth kan je de spinningfiets koppelen aan verschillende apparaten zoals de smartphone of tablet. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende apps zoals het – onder wielrenners zo populaire – Zwift. Op de bijbehorende trainingscomputer kan je meerdere gegevens aflezen tijdens het trainen. Zo zie je de snelheid, de tijd, de afstand, het calorieverbruik, de hartslag en de trapfrequentie. Ook wordt via de handsensoren jouw hartslag gemeten.

De juiste fietspositie

Er zijn verschillende manieren om de spinningfiets op de juiste manier af te stellen. Zo kan je het zadel horizontaal en verticaal verstellen. Het stuur van de spinningfiets is in hoogte verstelbaar. Maak je met meerdere personen gebruik van de spinningfiets? Dan kan je door middel van de cijfertjes precies onthouden wat voor jou de beste hoogte is.

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *