Home » Blog » Online spinning lessen

Online spinning lessen

online spinning lessen

Misschien voel jij je er nog niet comfortabel bij om een spinningles in de sportschool te volgen. Of train je liever thuis omdat je zo én het geld voor een sportschoolabonnement bespaard én geen reistijd hebt.  Wanneer je thuis traint is het wellicht fijn om online spinning lessen te kunnen volgen zodat je gemotiveerder aan de workout begint, meer plezier hebt en meer uit de training kan halen. Maar waar vind je online spinning lessen? Daar geven wij in deze blog antwoord op.

CycleMasters: Probeer gratis 7 dagen uit

Wanneer je zoekt op online spinning lessen kom je eigenlijk al snel uit bij CycleMasters. Via CycleMasters kan je verschillende workouts volgen gegeven door verschillende trainers. Er zijn acht verschillende trainers die de lessen geven. Hierdoor zijn de lessen iedere keer net weer wat anders. Ben je benieuwd naar hoe zo’n les er nou eigenlijk uit ziet? Op het YouTube kanaal van CycleMasters vind je maar liefst 106 video’s met korte voorproefjes van de verschillende lessen. Zo kan je goed zien of dit iets voor jou is! Bij de beat ride lessen combineer je fietsen en dansen en beweeg je tijdens de les ook op de beat van de muziek. De Signature Ride is fijn omdat je hier kan kiezen welke instructeur je voor je wilt hebben. Iedere instructeur heeft namelijk een andere muziekkeuze en geeft weer net op een andere manier les. Ook core lessen en lessen met mooie landschappen op de achtergrond zijn keuzeopties. Bij een jaarabonnement betaal je 140 euro en bij een maandelijks opzegbaar abonnement betaal je 14 euro per maand.

Gratis online spinning lessen

Ben jij op zoek naar gratis online spinning lessen? Neem dan eens een kijkje op YouTube. Hier vind je op verschillende kanalen video’s waarin je gratis een online spinning les kan volgen. Kijk voor gratis lessen op het YouTube kanaal van GCN (Global Cycling Network). Ook wanneer je zoekt op spinning lessen op YouTube krijg je verschillende gratis video’s te zien die je kan gebruiken wanneer je thuis een spinningfiets hebt staan.

Bekijk de beste spinningfietsen voor thuis

Thuis online spinning lessen volgen? Uiteraard heb je dan wel een goede spinningfiets nodig voor thuis. Gelukkig zijn er spinningfietsen in verschillende prijscategorieën. Bekijk hieronder een aantal van de beste spinningfietsen voor thuis.

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *