Home » Blog » NordicTrack spinningfietsen

NordicTrack spinningfietsen

NordicTrack

De NordicTrack s22i Studio Cycle weet zich op verschillende manieren te onderscheiden van andere spinningfietsen. Om deze fiets te kunnen kopen moet je wel wat geld neerleggen, afgeprijsd kost hij namelijk nog €2499,-, maar daar krijg je wel wat voor terug! Wil je weten wat deze spinningfiets uniek maakt? Lees dan snel verder!

Trainingsprogramma’s met een personal coach

Deze indoor fiets onderscheid zich van andere spinningfietsen door de vele trainingsmogelijkheden en -programma’s. Deze worden weergegeven op het scherm dat bevestigd is aan het stuur. Je vind op deze spinningfiets maar liefst 50 verschillende trainingsprogramma’s waarin automatisch de snelheid en de hellingshoek worden aangepast. Tijdens deze programma’s wordt je begeleidt door een personal coach. Deze coach geeft ook korte oefeningen voor op of naast de fiets waarmee je jouw bovenlichaam kan trainen met dumbbells.

Trainingsmogelijkheden op NordicTrack spinningfietsen

Ga je liever zelf aan de slag? Dan kan je gebruik maken van de verschillende trainingsmogelijkheden die deze indoor bike te bieden heeft. Zo kan de beklimmingen van 20% nabootsen en afdalingen van 10%. Verder heb je 24 weerstand niveaus. Op het scherm kan je tijdens de training tijd, afstand, snelheid, wattage en calorieverbruik volgen. Met een draadloze BlueTooth borstband kan je ook de hartslag op het display bekijken.

Koppel de NordicTrack spinningbike aan iFit

Je kan deze spinningbike ook koppelen aan iFit. Via de officiële website kan je een abonnement afsluiten. Je kan spinninglessen volgen die worden gegeven door professionele personal trainers met op de achtergrond beelden van over de hele wereld. Ook kan je lessen volgen naast de spinningbike. Je kan het scherm dan iets draaien. Het is ook mogelijk om trainingen te structureren en om af te vallen met behulp van een calorieplanner. Fitnessapparaten van het merk ProForm kunnen ook gekoppeld worden aan iFit Coach.

Bekijk hier NordicTrack fitnessapparaten

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *