Home » Blog » NOHrD spinningfiets: Stijlvol en voorzien van geavanceerde functies

NOHrD spinningfiets: Stijlvol en voorzien van geavanceerde functies

NOHrD spinningfiets

Ben jij op zoek naar een mooie spinningfiets waar je niet alleen lekker op kan trainen maar die ook niet zou misstaan in het interieur? Bekijk dan de NOHrD spinningfiets eens! Het merk NOHrD heeft verschillende (prachtige) fitnessapparaten in zijn assortiment zoals de NOHrD loopband. Al deze fitnessapparaten hebben houten details en een strak en bijzonder design. De spinningfiets beschikt ook nog eens over meerdere geavanceerde functies.

Verschillende kleuren

De spinningfiets is gemaakt van een combinatie van sterk staal en massief hout. Deze sterke combinatie maakt dat de spinningfiets belastbaar is tot maar liefst 200 kg. Dit is een enorm zware belasting die de spinningfiets aankan vergeleken met andere spinningfietsen. De spinningfiets zelf weegt 55 kg. Door de wieltjes aan de onderkant van de fiets kan je de fiets wel makkelijk verplaatsen in huis. Het vliegwiel heeft een gewicht van 5,5 kg.

De NOHrD spinningfiets verstellen

Je kan de NOHrD spinningfiets op verschillende manieren verstellen zodat je zeker weet dat je de juiste houding aan kan nemen tijdens het fietsen. De stuurgreep is verstelbaar. Het zadel kan je hoger of lager zetten en ook meer naar voren of naar achteren.

Een hometrainer of een spinningfiets?

De NOHrD spinningfiets lijkt nog het meest op een combinatie tussen een spinningfiets en een hometrainer. Je kan de fiets op verschillende manieren verstellen. Je kan een sportieve houding aannemen op de fiets die lijkt op de houding die je zou hebben op een toerfiets. Een houding aannemen zoals op een racefiets wordt echter een stuk lastiger.

De NOHrD spinningfiets kopen

Er zijn verschillende webwinkels waar je de NOHrD spinningfietsen kan kopen. Wij hebben de verschillende aanbieders hieronder op een rijtje gezet.

Meerdere redenen waarom je de NOHrD spinningfiets wilt hebben

Op het stuur vind je een tablethouder waar je een tablet of een telefoon in kan zetten. Hierdoor kan je tijdens het fietsen gebruik maken van verschillende apps zoals de NOHrD bike app. Met een bluetooth verbinding kan je deze koppelen aan de NOHrD spinningfiets. Handig want zo kan je de gegevens zoals snelheid, tijd en afstand bijhouden en zelfs een interactieve route volgen. Met de magnetische weerstand kan je het fietsen zo zwaar maken als je zelf wilt. Bepaal zelf hoeveel kracht je op de pedalen zet.

Werken op de spinningfiets

Ben jij op zoek naar een fitnessapparaat waar je tegelijkertijd kan werken aan een betere conditie en een strakker lijf én waar je jouw laptopwerk op kan uitvoeren of op kan studeren? Dan is deze spinningfiets ook ideaal voor jou. Er zijn namelijk speciale werkbladen verkrijgbaar die je kan bevestigen op de fiets. Hier kan je een laptop of boek op leggen zodat je tijdens het werken kan bewegen.

Uitgelichte afbeelding: CoolBlue

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *