Home » Blog » Fietsschoenen bij de Decathlon

Fietsschoenen bij de Decathlon

Fietsschoenen bij de Decathlon

Heb jij een aantal keer een spinningles gedaan en ben je fan geworden? Misschien dat je dan ook al aan het kijken bent naar fietsschoenen. Met fietsschoenen kan je tijdens een training duwen maar ook trekken aan de pedalen. Hierdoor maak je de spinning workout nog intensiever en pittiger. En dan verbrand je uiteraard ook nog meer calorieën per training. Je kan in verschillende webwinkels fietsschoenen kopen. In deze blog bekijken we de fietsschoenen bij de Decathlon.

Over Decathlon

Decathlon is misschien wel één van de grootste sportwinkels in Nederland. In deze winkel vind je sportartikelen voor bijna alle sporten die je je maar kan bedenken. Denk aan triathlon, paardrijden, turnen, hockey, fietsen en ga zo maar door. Er zijn fysieke winkels maar je kan ook online bestellen in de webwinkel. Bij de Decathlon vind je producten van merken en van het eigen merk van Decathlon. Deze producten zijn vaak van een goede kwaliteit en hebben een lagere prijs dan in andere sportwinkels.

Spinningfietsen en benodigdheden bij de Decathlon

Bij de Decathlon kan je ook terecht wanneer je graag een spinningfiets voor thuis wilt kopen. Op dit moment staat er één spinningfiets online voor 249,99. Helaas is deze fiets uitverkocht. Er staan ook regelmatige meerdere spinningfietsen in verschillende prijsklassen te koop bij de Decathlon. Zo stond er ook een BikeErg online van het bekende fitnessapparaten-merk Concept2. Deze heeft een vliegwiel en een PM5 monitor. Het is zeker een aanrader om regelmatig een kijkje te nemen op de website om te zien of de voorraad al is aangevuld.

Fietsschoenen bij de Decathlon

Ben jij op zoek naar fietsschoenen? Dan is de kans groot dat je goed slaagt bij de Decathlon. Je vind hier namelijk fietsschoenen in verschillende prijsklassen. Voor de goedkoopste fietsschoenen van het merk B’TWIN betaal je €35,- en voor het duurste model van het eigen merk van de Decathlon genaamd Van Rysel betaal je €130,-. Wij zijn al – sinds dat het model online en in de winkel verscheen – fan van het duurste model. Van ons mag een fietsschoen best opvallen en dat doet dit model zeker! De “lichtgrijze” schoen heeft een holografisch effect en je ziet hier verschillende kleuren in. Ook heb je de schoen in een metallic donkerrode kleur met zwarte accenten, in metallic blauw en in matzwart.

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *