Home » Blog » Deze spinningfietsen zijn NU te koop (februari 2021)

Deze spinningfietsen zijn NU te koop (februari 2021)

Spinningfiets

De voorraad van spinningfietsen en eigenlijk van alle thuisfit-toestellen zijn de laatste tijd enorm hard gegaan. De meeste aanbieders zijn al geruime tijd door hun voorraden heen. Ook de leveranciers en fabrieken lijken de enorme vraag niet aan te kunnen. Toch zijn er een aantal leuke modellen spinningfietsen te koop die nog wel leverbaar zijn (of snel kunnen worden uitgeleverd). Twee aanraders van onze kant die in februari 2021 leverbaar zijn of snel in huis zijn, zijn de Sole Fitness SB700 Professionele Spinningfiets (nu leverbaar), Joy Sport Spinning Evolution Pro (nu leverbaar) en  NordicTrack S10i (levering medio februari). In dit artikel zie je een volledig overzicht van alle leverbare spinningbikes van februari 2021

Let op: Dit artikel is geschreven op 4 februari 2021. De voorraad gaat onwijs hard. Het zou kunnen dat een bepaalde spinningfiets niet meer beschikbaar is. Wees er dus snel bij 😊.

Spinningfietsen op voorraad

Deze onderstaande spinningfietsen zijn nu leverbaar bij diverse winkels. Druk op de Bekijk-knop voor meer informatie.

Tip: Kan je jouw favoriete fiets niet vinden in de lijst? We hebben ook een overzicht van spinningfietsen met levering half februari 2021 en spinningfietsen maart 2021 gemaakt!

Twee fietsen uitgelicht

Van de bovenstaande lijst springen er een aantal fietsen echt uit. De ultieme spinningfiets die in februari 2021 nog bestelbaar is, is natuurlijk de NordicTrack S10i. Een droomfiets voor iedereen die serieus met de spinningsport bezig wil zijn. Qua budget ligt deze fiets wel aan de zeer hoge kant.

Spinningbike – NordicTrack S10i

Hellingshoek tot 20% | Maakt gebruik van de iFit App | prachtig vormgegeven scherm | ingebouwde speakers en ventilatoren

Een professionele fiets voor mensen die écht serieus met de spinningsport thuis aan de slag willen.

Spinningbike - NordicTrack S10i

Betersport.nl
Prijs gecheckt op 2 maart 2021 14:43

De S10i is het topmodel spinningbike van het alom bekende merk NordicTrack. Met deze spinfiets zorg je voor een echte wielerervaring, gewoon bij jou thuis. Deze professionele spinningbike is een ideale trainingspartner. Het speciaal ontworpen zadel garandeert een comfortabele training. De fiets...

Sole Fitness SB700 Professionele Spinningfiets

121 x 54 x 122 cm | 20 trainingsniveaus | Toeclips | V-belt | Vliegwielgewicht: 22 kg

Als je op zoek bent naar een stille en professionele fiets, dan is de Sole Fitness spinningfiets een goede keuze. Dankzij het vliegwiel van maar liefst 22 kg kan de fiets een hoop aan. Volgens de fabrikant kan deze spinningbike heel wat geweld & intensiteit aan. Meer informatie zie je na een klik op de bekijk-knop.

Sole Fitness SB700 Professionele Spinningfiets

★★★★★
995,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 2 maart 2021 14:43

Kenmerken

Afmetingen121 x 54 x 122 cm
Breedte54 cm
Hoogte122 cm
Afmetingen inclusief verpakking10,8 x 2,2 x 10,2 cm (lxbxh)
Gewicht68 kg
Maximaal belastbaar gewicht130 kg
UitklapbaarNee
Aantal trainingsniveaus20
WeerstandsysteemMagnetische weerstand
PedaaltypeToeclips
AandrijvingV-belt
Vliegwiel22 kg
HartslagfunctieJa
Gewicht68 kg
In de doos- Sole SB700 - Handleiding - Overig Toebehoren
GeslachtVoor unisex
KleurZwart | Grijs
In de doos- Sole SB700 - Handleiding - Overig Toebehoren
Fabrieksgarantie termijn10 jaar
Instelling weerstandHandmatig
Product gewicht63 kg
Regelmatigheid van gebruikIntensief
Taal handleidingEngels

121 x 54 x 122 cm | Toeclips | V-belt

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *