Home » Blog » Decathlon spinningfietsen én workshops

Decathlon spinningfietsen én workshops

Spinningfietsen kopen online

Bij de Decathlon kan je terecht voor het kopen van een spinningfiets. Vaak als je een winkel bezoekt kan je deze Decathlon spinningfietsen ook uitproberen in de winkel. Fijn dat je van tevoren weet wat je koopt! Wij kwamen er ook achter dat je verschillende workshops kan volgen bij de Decathlon om jouw eigen hometrainer of spinningfiets goed te kunnen onderhouden.

Proform spinningfiets

Op dit moment vind je, als je zoekt op spinningfiets of spinningfietsen, alleen de Proform spinningfiets op de Decathlon website. De Proform Smart Power 10.0 is een spinningfiets die vooral ontworpen is voor gevorderde thuisspinners. De prijs ligt misschien wat hoger dan andere indoor bikes of spinningfietsen maar je krijgt daar een stabielere en stillere fiets voor terug. Het vliegwiel zorgt ervoor dat je vloeiend kan trappen. De magneetweerstand (SMR) maakt de fiets stiller. Je kan 20 weerstandniveaus gebruiken die je digitaal kan bedienen. Op het grote LCD-scherm zie je gegevens zoals tijd, snelheid, calorieën, wattage en 20 verschillende programma’s (10 om af te vallen en 10 om je prestaties te kunnen verbeteren). Eventueel kan je de Proform Smart Power 10.0 ook koppelen aan de iFit Bluetooth. Je kan het stuur verstellen en de zadeldiepte en -hoogte. Het toestel weegt 55 kg en kan je makkelijk verplaatsen door de wieltjes.

proform decathlon spinningfietsen

Domyos Indoor Bike Biking 100

De Indoor Bike Biking 100 van Domyos is één van de nieuwste Decathlon spinningfietsen. Deze fiets is een stuk goedkoper dan de vorige fiets en is ontworpen voor een gemiddeld gebruik van 5 uur per week. Het gewicht van de Biking 100 is 43kg. Je kan hem makkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes. Deze indoor bike werkt met een kettingtransmissie en de weerstand met een leertje. De console geeft de tijd, afstand en snelheid aan. Het zadel is verstelbaar in de hoogte en diepte en het stuur is verstelbaar in de hoogte. De onderdelen op deze fiets zijn 10 jaar verkrijgbaar. Op het frame krijg je vijf jaar garantie en op de onderdelen en werkuren 2 jaar.

Domyos Biking 100

Workshops Decathlon

Bij toeval kwamen wij erachter dat je voor het onderhoud van Decathlon spinningfietsen en hometrainers verschillende (betaalde) workshops kan volgen. Zo kan je leren hoe je zelf je indoor bike kan onderhouden.

Credit hoofdafbeelding: Decathlon.nl (met schriftelijke toestemming)

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *