Home » Blog » Black Friday spinningfietsen bij Betersport

Black Friday spinningfietsen bij Betersport

Black Friday spinningfietsen bij Betersport

Vandaag is het Cyber Monday. Dit is ook de laatste dag van de Black Friday spinningfietsen bij Betersport. Wanneer je nu een spinningfiets koopt kan je gebruik maken van mooie aanbiedingen. Zeker wanneer je een grote aankoop doet kunnen die kortingen flink oplopen. Je bespaart zo een hoop geld. Ondertussen hebben wij ook al gespiekt naar de nieuwe spinningfietsen en we zagen dat ook de Wahoo KICKR Bike en de Tacx NEO Bike nu verkrijgbaar zijn bij Betersport.

NordicTrack S10i

Black Friday deal: €1.999,-

Eén van de spinningfietsen die het meest is afgeprijsd is de NordicTrack S10i. Deze luxe spinningfiets is afgeprijsd van €2.799,- naar €1.999,-. Het bijzondere is dat deze spinningbike een hellingspercentage van maar liefst 20% kan nabootsen. Tijdens een zware training kan de ingebouwde ventilator lekker een beetje verkoeling bieden. Op het 10 inch touchscreen kan je alle gegevens tijdens de training bekijken en kan je de iFit App gebruiken. Ook worden er twee dumbbells meegeleverd zodat je net als tijdens een Rocycle les naast je benen ook je armen kan trainen.

FitBike Race 8

Black Friday Deal: €399,-

Ben je op zoek naar een iets voordeligere spinningfiets? Dan kan deze spinningfiets niet ontbreken in de lijst met Black Friday spinningfietsen bij Betersport. Dan kan je eens kijken naar de FitBike Race 8. Deze spinningfiets is afgeprijsd van €465,-. Ondanks de lagere prijscategorie is deze spinningfiets wel fluisterstil in het gebruik en heeft hij een zwaar vliegwiel waardoor hij tijdens het fietsen erg stabiel staat. Ook kan je hem helemaal instellen zodat je er comfortabel op kan fietsen. Het stuur kan je verticaal verstellen en het zadel kan je zowel horizontaal als verticaal verstellen. Op de fiets kan je ook jouw eigen SPD pedalen monteren. Op die manier kan je de houding op de racefiets nabootsen.

FitBike Race 3

Black Friday Deal: €249,-

De meest goedkope fiets die verkrijgbaar is tijdens de Black Friday week is de FitBike Race 3. Deze spinningbike kost nu in plaats van €374,-, €249,-. Het is een instapmodel spinningfiets met een ketting aandrijving. Hierdoor maakt de fiets tijdens het gebruik iets meer geluid dan een spinningfiets met een V-Belt aandrijving. Ook wordt er gebruik gemaakt van vilt remblokjes die na een tijd slijten en vervangen moeten worden. Het vliegwiel is echter wel zwaar waardoor de spinningfiets goed stevig staat, ook wanneer je gaat sprinten.

nv-author-image

De Spinning365 redactie bestaat uit drie personen. Zij testen, bekijken en schrijven reviews over spinningfietsen en geven hun eerlijke mening. Daarnaast bekijken ze het laatste spinning-nieuws en geven ze tips over alles wat met spinning te maken heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *